Hoe Coenxión te verbergen in Facebook Messenger?

Facebook Messenger is de chatservice van het belangrijkste sociale netwerk ter wereld, een berichtenplatform dat begon deel uit te maken van zijn matrix en dat beetje bij beetje onafhankelijk werd met veel interessante functies.

Dat betekent echter niet dat de gebruikers van elk van hen houden, gezien het feit dat sommige, zoals laten zien wanneer we verbonden zijn, meer dan één hoofdpijn hebben veroorzaakt .

Daarom zullen we u in de volgende regels laten zien hoe u kunt verbergen wanneer u stap voor stap in Messenger bent verbonden .

Verberg dat ik verbonden ben in Messenger

Welnu, dan zullen we zien hoe je kunt verbergen wanneer je verbonden bent in Facebook Messenger, iets dat je zeker zal interesseren als je niet wilt dat anderen je lastigvallen tijdens het surfen op het sociale netwerk of chatten met iemand anders.

Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat de truc om 100% effectief te zijn, nodig is om de optie in zowel Messenger als Facebook uit te schakelen, omdat je anders die informatie aan anderen blijft tonen.

Als u wilt verbergen wanneer u bent verbonden met Facebookchat, moet u eerst naar Messenger gaan, uw profiel invoeren, iets wat u kunt doen in de rechterbovenhoek van het scherm om naar Instellingen te gaan.

U zult zien dat er een groene cirkel met de naam Beschikbaarheid verschijnt, die u informeert wanneer u verbonden bent . Daarom moet u deze optie aanraken om te voorkomen dat andere mensen zien wanneer u verbonden bent.

Je moet in dat geval in gedachten houden dat je niet kunt zien wanneer anderen verbonden zijn .

Schakel chat uit op Facebook

Zoals we eerder zeiden, is het anderzijds ook noodzakelijk om de beschikbaarheid op Facebook te deactiveren, omdat anders je applicatie zal blijven tonen dat je verbonden bent, dus je moet naar het sociale netwerk gaan en via de menuknop Instellingen openen.

Als je eenmaal in de Instellingen van de applicatie bent in Instellingen en privacy zul je daar de mogelijkheid zien om de Facebook-chat te deactiveren .

Pas als je de twee bovengenoemde stappen hebt voltooid, weet je zeker dat de Facebook-applicatie je niet als actief in de service-chat laat zien, wat we in dit geval zoeken.

Als u twijfelt over de procedure of als u het verwachte resultaat nog niet hebt bereikt, moet u ons dit alleen maar vragen.

Laat je het liever zien als je verbonden bent in Messenger of doe je dit niet direct?